ciddi olmayan alıcı noktasını bilemem ama domainin bilgisini vermeden satışı gerçekleştiremezsiniz.

anahtar kelimeler veyahut aldığı hitin domain noktasından çok bir farkı yok. almış olduğunuz domain yüzünden anahtar kelimeler noktasında çok yoğun emek sarfetmek gerekirken sizin yapmış olduğunuz proje örneğinde basitçe ön sıralara çıkılabilecek domainler olabilir ve kişiler bunu analiz edip yatırım yapılsa önü açık mı kapalı mı diye dizayn edebilirler. alıcının en mantıklı talebidir geride çevrilmesi mantıklı değildir.

size gelince bana kalırsa yapmış olduğunuz işlemlerde domain noktasını bu kadar gizlemeyi tercih ediyorsanız yanlış yaptığınızı söyleyebilirim. en basit örneği ben sizinle herhangi bir alışverişte bulunmam. üst tarafta arkadaş çok güzel bir yorum yapmış "oturmuş bir siteniz varsa istediği kadar kopyasını çıkarsın."

Buradan çıkartılan sonucun sitenize tam anlamıyla güvenemediğinizi ve kopya içeriklerle birlikte aynı seviyeye farklı domainler veya içerikler ile getirileceğini aktarmış oluyorsunuz. bu zamana kadar yapılmış olan bu sektörde hiçbir şeyi gizlemeyip imkan dahilinde YAPABİLEN VARSA BUYURSUN YAPSIN mentalitesiyle hareket ettiğim için bana kalırsa düşüncelerinizin doğru olmadığını ve bu noktadan dönmek gerektiğini düşünüyorum.

tavsiyem daha ılımlı bir satıcı olmak ve müşterinin taleplerini yerine getirmek eğer getirilemiyorsa da ibraz edilip kesinlikle domain bilgisi istemeyin gibi ibareler eklenmesi gerektiğine inanıyorum. aynı zamanda domaini görmeden ben bir alışveriş yapar mıyım diye düşünün eğer yaparım diyorsanız hit ve gelir noktasında 3 aylık sonuçları iyi olan siteleri sizlere belirli bir fiyat ile satışını sağlayayım.

not: kesinlikle ama kesinlikle satış sonrası domain bilgisini vereceğim

herkese bol kazançlı ve keyifli günler dilerim.