Sağdan soldan duyduğun hikayeler ile değil okuduğun araştırdığın gerçek bilgiler ile yazsan olabilirdi. Neymiş o partiden ayrılmış sonra diğer partiye geçmiş o partiden de ayrılmış. Alsancak pavyonları değil ki bu sürekli başka yerde sahneye çık. O kadar milliyetçi dediğin kişi kendi genel başkanı ve arkadaşları pkk cenazesine giderken neredeydi? imralıdaki teröristin idamına hayır diyenler kimlerdi onu da bir araştırıver sana zahmet. Demokrasi her önüne gelenin pati kurması değildir. O savunduğun kişi Mecliste kaç soru önergesi vermiştir? Kaç kanun teklifinde bulunmuştur ücretsiz olarak araştırabilir ve şaşırabilirsin.
Bana ücretsi olarak araştırabilir önerisinde bulunuyor size yazdıklarımı sağdan soldan duyduğun hikayeler diye tanımlıyorsun. Yazdığım metinde 1 tane yanlış cümlemi söyler misin ? Sadece orada ayrılan 4lüyü yazıp aralarından birinin iyi partiye katılmış gibi belirtmişiz sadece sinan oğan o ekiple iyi partiden ayrıldı bir partiye katılmadı. Onun dışındaki o yazıda "YALAN" bilgi diyebileceğin ne var ?
O kadar araştır araştır diyorsun beni yargılayacağına baksana bu adam neden iyi partiden ayrılmış ? İmralıdaki terörist idamına hayır diyenler kim diye soruyorsun araştır bak o yılda hangi kurumun başkanı bir partide görev bile almıyor. Sen araştırıver diyorsun keşke bi bakıpta yazsan be güzel dostum. Bana araştır olarak yazdığın hiç bir şeyi araştırmamış olman gerçekten üzücü