Ertesi gün demişsiniz hocam 😊 gece tarifesi ile gündüz tarifesi.bildigim kadarıyla aynı değil 😊 her neyse hocam geçmiş olsun..
Bu kişinin taksisine bindiğimde akşam saat 22:30 civarıydı. Tramvay çalışıyordu.
Ertesi gün taksiye bindiğimde otobüsüm 23:59'da idi bindiğim saat 23:15 idi. Tramvay seferi bitmişti hatta o yüzden bindim.
Yani saat olarak denk ki aynı tarife dilimi içerisinde yer alıyor.
bence sorun yok ama kişiden kişiye değişir.
sebebi ise artan benzin mazot fiyatları.
taksiciler taş yemeye başlayacak yakında, hala artmadı "diye biliyorum" taksimetre fiyatları zamlara rağmen.
zamlara rağmen derken hergün benzine zam geliyo nerdeyse 2 ay önce zam yapsa bile zararda oluyor adamlar artık.
arabası motosikleti olmayan bilmez. can yakıyo bu yakıt fiyatları kontağa basınca 20 lik oluyom ben
Bir üst mesajımda belirttiğim gibi.
Ben bir tüketici olarak ülkede bozuklaşan sistemin ceza ödeyicisi olmak zorunda değilim.
Federasyonları var, siyasi güçleri de oldukça fazla. Yıllar içerisinde taksici esnafının nasıl siyasete yön verebildiğini de gördük. Sorumlular kimse gidip onlarla görüşsünler fiyatlarına ona göre bir çeki düzen versinler. Binen binsin binmeyen binmesin. Ben de esnafım benim de masraflarım giderlerim filan oluyor. Lakin bunun cezasını müşteriye kesmiyorum.
Arabası motosikleti olmayan bilmez demişsiniz. Yine üstteki mesajlarımdan birinde belirttiğim gibi arabam var. Nasıl fiyatların arttığını mazotun nasıl zamlandığından haberim var hocam. Yine yine dediğim gibi beni göz göre göre kazıklamak yerine dürüst olsa ben zaten gerekli cömertliği fazlasıyla gösterirdim. Her yerde gösterdiğim gibi.