hazarardatuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlardan ve cevabınızdan anladığım kadarıyla dibine kadar zafercisiniz . Merak ettiğim nokta şu, daha yeni kurulmuş bir partiye bu kadar gönül vermek ne kadar doğru? Tamam elbette başında ki insan yıllardır siyasette ve kendisini kanıtlamış bir insan lakin böyle olduğu için de direkt bir partiyi savunur vaziyete gelmek bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor.
Aslında genel olarak siyaseti ve siyasetçileri sevmiyorum denilebilir . Hepsinin bir güç sevdası var gibi ve sosyal devlet yapısını benimseyeni neredeyse görmek imkansız. Çıksın, Mansur Yavaş gibi bir insan gelsin -ki sevdiğim nadir siyasi yüzlerdendir- oyumu değil kalbimi bile veririm. Yeter ki ülkem bu hallerden çıksın. Bıhtıh ya bıhtıh
Dostum ever fanatiğim, fakat bizim #zaferpartisi olarak gönül verdiğimiz dava.. sadece parti değil.. parti sadece bizim tek çatı altında toplandığımız bir çatı görevi görür.. zafer gider ismi değişir mafer olur.. ama dava, ama hedef tektir.. umarım şimdi daha iyi anlamışsındır beni.. yoksa olay sadece parti olsa, dediğin gibi o kadar gönül verilmez hemen.. ama diyorum ya olay partiden ziyade dava..