TeknoService adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trendyolda E-Pin Satmak için anında SMS veya mail ile iletiyor ama bi türlü entegrasyonu bulamadım yapanlar varmıdır?
meturkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trendyol çözüm ortağından fiyat aldım 16400TL demişti birisi, sonra sayfayı kapattım.
DijitalMevzular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dijital ürünler için entegrasyon firmasının tam olarak görevi nedir? Dijital ürünlere ait sipariş sonrası verileri müşteriye mail ile iletmek mi tek görevi?

Ve bunun için istenen fiyat 16.500 mü?
Bangolufsen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 4 gündür bunun ile alakalı pazaryeri entegrasyonları ile görüşüyorum ve hiç kimse de böyle bir teslimat yöntemi bulunmuyor

Müşteriye iletilmesi gereken E-pin kodunun sadece Telefonuna ve E-posta adresine gitmesi gerekiyor. Evet bunun için istenilen fiyat okadarmış görünen üzere ben hala arayıştayım ve umarım bulurum.
Merhaba,

Dijital ürün kodları için e-ticaret ve pazaryerlerinden gelen siparişlerde, müşteriye sms ve e-mail ile lisans kodu (e-pin) gönderimi yapılabilmesi adına gerekli özellik tarafımızca sunulmaktadır.

Jetteknoloji.com pazaryeri entegrasyonları ile pazaryerlerinden gelen siparişlerde müşteriye ait sms ve e-mail bilgilerine kodların otomatik gönderim yapılacak şekilde ayarlamasını yapabilirsiniz. Fakat çalıştığınız pazaryeri firmasının web servis için sipariş detayında müşteriye ait telefon numarası ve e-mail bilgilerini paylaşıyor olması gerekir mutlaka. Eğer çalıştığınız pazaryeri firması hesabınıza ilişkin bu bilgileri paylaşıyor ise sistemimiz üzerinden sms ve e-mail gönderimi yapılarak süreçlerinizi çok kolay yönetebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarılar,
İyi günler.