rts okuyup ilk adımı atabilirsiniz. Sesiniz haber spikeri sesi gibi değilse kitap seslendirebilirsiniz. Storytel vs.
Şu anda hali hazırda Yönetim Bilişim Sistemleri 3.sınıf öğrencisiyim. Değerli vaktinizi ayırıp öneri verdiğiniz için teşekkür ederim.
Şan dersi vb. ile bu yönünü destekleyebilirsin. Açıkçası ben de hem müzik konusunda hem de tiyatro ve seslendirme alanında yetenekliyim ama bizimkisi ukte. Gerçi hiçbir şey için geç sayılmaz. Sen sen ol, hayallerinin peşinden git!
Üniversitemin kötü bir şehirde olması nedeniyle böyle bir imkana sahip değilim fakat değerli zamanınızı ayırıp verdiğiniz öneriler için teşekkür ederim. Dediklerinizi en azından şu an uygulayamasam da araştıracağım.
Sesiniz iyiyse kulağa hoş geliyorsa seslendirme sanatçısı olabilirsiniz
Okul tatillerinde İstanbul'a geldiğimde arada arkadaşlarımla sahilde gitar çalıp şarkılar söylüyoruz aynı zamanda profesyonel keman çalıyorum.
Bu yeteneğini biraz daha profesyonel destek alarak geliştirebilirsin. İyi bir diksiyon eğitimi, kelime hazineni genişletmen ve bir konuyu anlatırken kaç farklı kelime kullanabildiğin gibi konular seni daha iyi bir hale getirebilir. Son olarak bir medya kuruluşunda (günümüzde medya kaldıysa) alt sıralardan başlayıp yükselmeyi hedeflemek yerine youtube kanalını içerik ve bilinirlik tarafından daha yukarıya taşıman basamakları sana daha hızlı tırmandırır. Sosyal medyadaki başarı şu sıralar iş hayatındaki deneyim ve referanslardan daha etkili oluyor.
Lisede Adalet lisesi okudum ve 1 yıl diksiyon eğitimi aldım ama tabi ki de yeterli olduğunu düşünmüyorum. Değerli vaktinizi ayırıp verdiğiniz önerilerden dolayı teşekkür ederim.
Seslendirme konusunda kendinize güveniyorsanız önerim,
Yakın ve uygun fiyatlı bir seslendirme stüdyosu bulun. Genelde lokal grupların kayıt için kullandığı stüdyolar oluyor
demo bir ses kaydı alın. Bunu seslendirme ajanslarına gönderin.
ilk başta getirisi çok olmayacaktır.
portfolionuz oluştukça birim ücretinizi arttırın. Kaçan işleri düşünmeyin. Devam edecekseniz ve bu işi profesyonel yapacaksanız ücretinizi adım adım arttırmanız gerekiyor.
Şu an için bir firma ile seslendirme üzerine çalışmayı deniyoruz ama demo kayıt almadım. Dediğiniz kafama yattı. Bu yolu deneyeceğim. Teşekkürler.
3 milyon küsür aboneli habercilikten,muhabirlikten youtube ye geçen aile dostumuz çocukluk arkadaşım var. 22 yaşındasın youtube kanalından ilerlemeni tavsiye ediyorum.52 bin abone güzel emek vermişsin ve devam et. sunucu,haberci,muhabir olunca bu boş zaman imkanını bulamayacaksın.
sana tavsiyem dil öğrenip,youtube kanalını uluslararası bir boyuta taşıman. videolarına gömülü alt yazılar eklemen. youtubeyi daha profesyonelleştirmen en iyisi.
Dediklerinize geniş bir şekilde bakınca net bir şekilde Youtube üzerinden ilerlemek daha mantıklı geliyor fakat ben gerçekten saygı duyulan ve takdir edilen birisi olmak istiyorum. Bunun için de Youtube ne kadar doğru bir tercih bilmiyorum.
Zaman ayırıp tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim. Saygılarımla.