BloodRighter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, 22 yaşındayım ilkokuldan beri okuduğum her okulda bütün gösterilerde gerek bir gösteriyi sunma gerek şiir okuma gibi bütün görevleri bana veriyorlardı. Yakın zamanda ise okuduğum üniversite de bir konferansta sunuculuk yaptım. Aynı zamanda 52.000 aboneli bir Youtube kanalına sahibim ve çevremdeki hemen hemen herkes Youtube da ki kitlem de dahil olmak üzere diksiyonumun çok güzel olduğunu, ses tonumun da spikerliğe çok uygun olduğunu söylüyor ve bu yönde ilerlememin beni başarıya götüreceğini söylüyorlar fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım? Kendimi nerede denemeliyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?
3 milyon küsür aboneli habercilikten,muhabirlikten youtube ye geçen aile dostumuz çocukluk arkadaşım var. 22 yaşındasın youtube kanalından ilerlemeni tavsiye ediyorum.52 bin abone güzel emek vermişsin ve devam et. sunucu,haberci,muhabir olunca bu boş zaman imkanını bulamayacaksın.

sana tavsiyem dil öğrenip,youtube kanalını uluslararası bir boyuta taşıman. videolarına gömülü alt yazılar eklemen. youtubeyi daha profesyonelleştirmen en iyisi.