Merhaba. Aşağıda ekran görüntülerini paylaştığım lisans kısmının (hizasız olanın) düzgünce hizalanmasını ve Resolution kısmının kaldırılmasını, onun yerine File Type kısmı ''gelebiliyorsa'' o kısmın gelmesini istiyorum.

Sayfanın en altında ne istediğimi de çizdim ve açıkladım. Ne kadarını yapabileceğiniz ve ücret bilgisi iletirseniz sevinirim.

- - -

Kullandığım tema ve plugin'leri yazayım ve ekran görüntüleri ile ne istediğimi detaylıca belirteyim.

Symbiostock Express tema kullanıyorum. Linkte demosu da var. Demo'da temanın önceki güncellenmemiş hali var.

Bu tema Symbiostock Pro ve WooCommerce ile beraber çalışıyor. Çözünürlük, lisans vs. belirleyerek dijital ürün satışı yapmaya imkan sağlıyor.

Temanın güncellenmeden önceki sürümünde görüntü aşağıdaki gibiydi (tema ayarlarından 2 çeşit tasarım seçilebiliyordu). Temanın eski sürümünü kuramıyorum çünkü kurdum ve lisans seçip sepete ekleyince ''Please choose product options by visiting (dosyanın ismi)'' uyarısı veriyor sepete eklemiyor. Eski sürümdeki 2 çeşit görüntü böyleydi.

Lisans kısmını, type ve fiyat kısımlarını bilerek farklı uzunlukta yazdım ki, acaba hizalamada sorun olacak mı diye ama gördüğünüz gibi sorunsuzca hizalanıyordu hepsi. Tam da aşağıdaki, OFF yazan kısımdakini istiyorum (Resolution kısmı kalkmış olarak,)

Ama, temanın güncellenmiş sürümünde tek çeşit görüntüye izin veriyor ve görüntü böyle arkadaşlar: Ve başlık da kayboldu.

Bunu düzenleyebilecek var mı? Sorunsuzca bütün sayfalarda ve bütün yeni eklenen lisanslarda düzgünce düzenlenmiş haliyle görünmesini istiyorum.

Aşağıda çizdiğim gibi hizalanmış, ne kadar karakter girersem gireyim YANA DOĞRU uzamasını ve yukarıdan aşağıya doğru hizalanmasını istiyorum.

Elle de çizdim, orjinal tasarımın aynısı bozulmadan şu şekilde olmasını istiyorum: Başlıklar temanın eski sürümündeki gibi gösterilebiliyorsa çok iyi olur. Çok da önemli değil.

Önemli olan kutucukların uzunluğu ne olursa olsun tek sıra olması ve aşağı yukarı her zaman hizalı olması.

Orjinal halindeki gibi sadece en sol kısımdaki LICENSE bölümünü kutusu olup, diğer kısım kutusuz olabilir (ama olabiliyorsa hepsi kutulu, sadece en soldaki License kısmının kutucukları tıklanabilir olursa çok daha iyiolur, tam gönlümdeki bu.)

- - - - - - - - - -

Şunu da konuya eklemek istiyorum. Domainimin farklı bir sayfasına kurduğum, temanın güncellenmemiş eski haline, istediğim lisans isimlerini girdim. Tek sıra halinde ve yukarıdan aşağıya sorunsuzca hizalanmış durumda.

Sadece Resolution kısmı kaybolacak. Onun yerine File Type yazabilirse ve onun da aşağısında bütün lisans türleri için geçerli ZIP yazabilirse tam istediğim olacak.

Temanın dosyalarında bu kısmın olduğu dosyayı bulamadım. Hani oluyorsa, eski temadaki bu sayfanın dosyasını-kodunu alıp yeni tema ile değiştirilebiliyorsa.