Merhaba
PHP ile neler yaptınız?
PHP sadece script dilidir. Görsel arayüzler zaten dediğiniz Framework'ler kullanılarak yapılır. Siz PHP yi başka birşeyle karıştırıyor olabilir misiniz?
PHP ömrü hayatında hiç bir zaman DOM la işi olmamış hatta iki cihan bir araya gelse DOM ve PHP bir anılması yanlıştır.
Şimdi hocam... 1.
Görsel arayüzler zaten dediğiniz Framework'ler kullanılarak yapılır. Backend'de PHP ile yazılır, FrontEnd'e JS kullanılır mentalini atlayalı NodeJs'den sonra bıraktık biz. PHP ile realtime dom elementine müdahale edemezsiniz.
8 senedir üzerinde geliştirme yaptığımı söyledikten sonra "
Siz PHP yi başka birşeyle karıştırıyor olabilir misiniz?" demeniz biraz tuhaf olmadı mı sizce? Dediğim frameworkleri MVC yapısını kullanarak NextJS ile birlikte server mantığında da compile ederek kullanabilirsiniz.
Bu dediği süreç ve aksiyonlar tamamiyle DOM elementini manipüle ederek daha iyi sonuçlar alabileceğini ifade ettim.
Bence bu konuda biraz kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Ben arkadaşa tavsiyede bulundum. Belirttiğim şeyleri öncelikle karalamadan araştırmak, daha sonra bu bilgileri belki bir yola ışık tuttuğu için teşekkür etmeniz beklenirdi. Yaptığınız bir tık ayıp oldu. İyi forumlar