Hocam bu işi bence PHP ile yaptırmayın. React, Vue & nextjs tarzı çatılar ile frontend ve backend dökerek en azından maaliyetli bir sunucudan kaçınıp hem de gerçek application tadını verecek şekilde yayına alın.
PHP bu durumda sanal dom manipülesi yapamadığı için gerçekten yetersiz kalacak ve kaliteli bir uygulama gibi gözükmeyecek.
Dediklerimi gerçekten dikkate almanızı rica ederim. PHP ile 8 yıl kadar geçmişim var, ama ben bunu şahsen PHP ile yaptırmak istemezdim.
Merhaba
PHP ile neler yaptınız?
PHP sadece script dilidir. Görsel arayüzler zaten dediğiniz Framework'ler kullanılarak yapılır. Siz PHP yi başka birşeyle karıştırıyor olabilir misiniz?
PHP ömrü hayatında hiç bir zaman DOM la işi olmamış hatta iki cihan bir araya gelse DOM ve PHP bir anılması yanlıştır.