şuan ki kurallarda kız erkek yanyana ZORUNLU mu oturtuluyor ? Hayır. Tabi ki kızınız bir erkekle oturmak istemeyebilir ve bunu hocasına güzel bir dille söyler. Ama sen bir kızla bir kızı zorla yanyana oturtamazsın. Sen bir kızla bir erkeği de yanyana zorla oturtamazsın. kısacası buradaki olay şu : ZORLA BU ŞEKİLDE BİR DAVRANIŞ YAPTIRTAMAZSIN.
Fakat bir kız bir erkekle oturmak istemediğini beyan ettiği taktirde hocaların onun o isteğini yerine getirmekle mükelleftir.
BEN NASIL İSTİYORSAM ÖYLE OTURTURUM BİRADER, sen çocuğun olduğunda oturtmazsın. Sana da biri gelip sen çocuğunu zorla kızlarla oturtamazsın derse ona da cevabını verir " Tabii canım haklısınız kimse zorla bir şey yaptıramaz" dersin. Bak güzel kardeşim çocuklar bizim canımızın bir parçasıdır onun dünyaya gelmesine de , yiyip içmesine de, gece gündüz çalışıp üstlerine başlarını giydirmesine de , hastalandıklarında sabahlara kadar başlarında beklemesine de , ilk oyununu oynamasına da ve hatta konuşmasına ve derdini anlatmasına da vesile olan anası babası , daha kendi adına düzgün karar veremeyecek olan her yaşta , onlar adına doğru kararı verip onlar adına en güzelini istemeye de haklıdır ! Bunu evladınız olduğunda anlayabilirsiniz şu anda pek zorlamayınız. Daha bir çocuk için ne fedakarlıklar yapıldığının farkında olmayan genç kardeşlerime sesleniyorum ! Şu anki eğitim sisteminin en yakın tanıkları sizlersiniz. Bunu yobazlık veya cinsiyet ayrımcılığı olarak algılayan kitleye de sesleniyorum. Cinsiyetler zaten doğuştan ayrılmıştır. Bırakın bu aptal kafaları , kadının yeri toplumda ayrıdır , erkeğin yeri ayrıdır. Bunların ikisi birbirine katanlar ya eşcinseldir ya ahmak ya da bozguncu!