Ben de şikayetimi yaptım. Yorumlarda bazıları haklıyız bazıları da haksızsınız diye görüş belirtmiş. Benim şahsi düşüncem şudur; hata olabilir elbette bu durumda haklı olabilirler ama hatanın kendisi haricindeki konuların tümünde haksızlar. Müşteri hizmetlerinde sorun yok denmesi, iade olmayacak sitede sorun yok diye bilgi verilmesi, 24 saati aşkın bekletilmek, sonrasında haber vermeden uyarmadan ürün silmek, siz sildiniz diye mail atmak, para iadesiyle toplam 9 gün aşkın paraya el konulması vs. vs. bunları toplayınca benim aklıma tek kelime geliyor, siz de tahmin edersiniz..

şikayette derdimi şöyle anlattım örnek olması açısından paylaşıyorum. Elimde 7 farklı müşteri hizmeti görevlisiyle yaptığım görüşmelerin kaydı da var. Hepsi anlattıklarımı kanıtlıyor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

"20.03.2022 Tarihinde Godaddy sitesinden satın almış olduğum VPS (server) hiçbir bilgi verilmeden ve uyarılmadan hesabımdan silinmiştir. Satın aldığım tarihte, belirttiğim üründe iyi oranda bir indirim vardı. Müşteri hizmetlerine bağlanıp bunun bir hata olup olmadığını sordum. Hata olmadığını ve her şeyin yolunda olduğunu söylediler ve hatta satın alım işlemini gerçekleştirdikten sonra asla iadesinin yapılmayacağını ve ne fiyata alırsam alayım ürünün benim olacağını söylediler. Bu bilgiyi sitenin hem Türkiye hem de Amerika müşteri hizmetlerinden toplamda 6 farklı müşteri temsilcisinden teyit etttim, hepsi aynısını söyledi. Kanıtları elimde mevcuttur.

Ürünü satın aldıktan sonra 23-24 saat civarında beklemede kaldı. Para hesabımdan çekildi, sitede ürünü aldığım yansıdı, fatura kesildi fakat ürün asla aktifleşmedi. Tekrar müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede beklemem gerektiği söylendi fakat 24 saatin sonunda hesabımdan ürünü sildiler. Ve gelen mailde ürünü benim sildiğim yazıyor. Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde bu durumu kabul etmiyor.

Ve para iadesinin de 5-7 iş günü içinde yapılacağını söylediler. Toplamda 9 gün parama el konulmuş olacak. Bu durumdan dolayı hem maddi hem de manevi olarak yıprandım. Saatlerce müşteri hizmetlerine bağlanmayı bekledim. Sonuç alamadım.

İnternette araştırma yaptığımda aynı durumda bir çok kişinin madur olduğunu gördüm. Birebir anlattıklarımı yaşamışlar. Bahsettiğim ürün 8 vCPU 32gb ram'li 400gb SSD olan VPS serverdır. Kaybımın karşılanmasını talep ediyorum."