eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maksat yardım almak değil, vatandaşını yardım alacak duruma düşürmemek olmalı. Elbette her zaman fakirler, muhtaçlar olacaktır ve sosyal devlet anlayışı gereği bu vatandaşlarımıza destek verilmesi gerek. Fakat 20-30 yaşındaki adam faturasını ödeyemiyorsa vardır ciddi bir sorun.
ilk cümlenizde haklısınız tabiki fakat konu sahibi hükümet değişince o 300 tl yi şartsız bedavadan banka hesabına atacaklarını sanıyor. ona binaen...

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden bu kadar lider sevdasi var sizde diye sormak istiyorum ben de? lider nedir cobandor biz sürü müyüz cobana ihtiyac duyalım? kanunlar olsa yasalar olsa bunlar sadece zenginlerin hakkini korumasa herkes esit olsa bir ise girerken torpil islemese sirf sakalli badem biyikli bilmem ne partili doye cigeri bes para etmeyen cahillere mevki makam verilmese bizler icin daha iyi degil mi?
Hocam dünya tarihinde her toplumda ileri görüşlü , güçlü ve zeki insanlar lider olmuşlardir. ve toplumların temiz zeki ve örnek alınabilecek insanlara yöneticilere ihtiyacı var. dünya tarihinde lideri olmayan başı olmayan ülkeler herzaman ortalık malı olmuş + yağmalanmıştır. bu böyledir. yani lider olmak, lider seçilmek veya seçmek kötü birşey değil. iyi birşey.
+ sakallı badem bıyıklı olayları eskide mazide kaldı, öyle bişe yok artık bu önyargılardan kurtulun. şimdiki yöneticilerin + bakanların badem bıyığını sakalını bırak, yok... çoğu kaşlarını aldırıyor + botokslu...