Birbirimizin görüşlerine saygı duymayı öğrenmemiz gerekiyor.
Ahlaklı kız ve erkek çocuk evebeynleri olarak ahlaklı çocuklar yetiştirmek zorundayız. Forumun %90'ı bilgisayardan kafasını kaldıramıyor (mesleki bişey yadırgamıyorum) fakat kızları kızlar, erkekleri erkekler ile oturtan zihniyete sapıklık diyebiliyor. Olaya 1,2 yada 3. Sınıf olarak bakmayın. 6-7-8. Sınıflarda ergenlikten dolayı durumlar değişebiliyor ve hata yapmaya elverişli bir hal oluşabilir. Önemli olan bu hataları önceden görebilmek ve bu gibi hatalar olmaması için önlem alabilmek. Bence doğru bir karar olmuş.
Bırakın çocuklar hemcinsleri ile rahat rahat oturarak derslerine adapte olsunlar. Tenefüslerde kimse kimseye yasak koymuyor, yine beraber oynarlar, zaman geçirirler.
Kız ve erkek dağılımının yakın ve yakın olmadığı eğitim ve işyerlerini gözlemlerseniz söyleminizin ne kadar başarısız ve doğru olmadığını görebilirsiniz. Meslek lisesi, sonrasında sanayi de kadınların olmadığı yerde çalışmış biri olarak söylüyorum. Kız meslek liseleri ve endüstri meslek liseleri, öğrencilerin seksüel kimliklerine öyle bir zarar veriyor ki. Aynı olumsuz etki sanıldığı gibi İmam Hatip Liselerinde yoktu benim Meslek lisesinde okuduğum zamanlarda. Zira İmam Hatip Liselerinde bile Meslek liselerindeki kadar dengesiz cinsiyet dağılımı yoktu. Okul ve iş yerindeki cinsellik veya argo konusundaki yozlaşma o kadar acınası bir durum ki, buna sebep olan tüm yetişkinlerin bu okullar aracılığı ile milyonlarca gençlerin en hassas döneminde verdiği zararın farkında olmaları gerekiyor.
Bir de önceki mesajımı okumanızı tavsiye ederim kimse anne, babalık ile Tanrı'nın yapmadığını yapabilme hakkına sahip değil.