ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış yorumluyorsunuz olayı.
Çocuklar kaç yaşında oluyor ORTA okulda? yeni ergenliğe geçiş yapıyorlar ve çocukların hepsi olmasa da aradan bir kaç tane değişik düşünceli çocuklar çıkabiliyor ve yapılmaması gereken şeyler yapabiliyor ders işlenirken.
Bizim zamanımızda da vardı geçmişte de vardı gelecekte de olacak bu tür çocuklar illa ki ama ders saatinde en azından bu tür olayları engellemek için iyi bir şey tabi burada hocalarımıza da iş düşmektedir.
Kimse kusura bakmasın ama bu zaman ki hocalarımız disiplini sağlayamıyorlar ve çocuklarımız aşırı derecede şımarık yetişiyor.
Bu nedenle hocalarımıza da bir şey diyemiyorum çocuğa dokunsa şikayet ediyorlar benim yaşımdakiler beni iyi anlayabilir umuyorum.

Yeni nesile bir şey anlatamazsınız anlamaz çünkü yaşamadan kimse bilemez.

Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz.
Fikir yürüte bilirsiniz.
Beni öyle böyle sanabilirsiniz.
Ama emin olamazsınız.
Sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçek de ne olduğumu değiştirmez.
Baktığım yeri söyleye bilirsiniz ama ne gördüğümüASLA...
Eğitim ve terbiye öncelikle ailede başlar. Ailesinden görmemiş çocuğu cam kafese koysan yine kafasındaki düşünceyi söküp atamazsın. Bu yüzden ergenlik bahanesiyle çocuğun aklından farklı düşünceler geçmesi bahane edilemez, rehabilite olması gerekir. Hadi eğitim hayatı boyunca kız erkek ayırdınız ve bu sorunu ötelediniz. Sorunlu olan çocuklar eğitim hayatından sonra ne yapacak? Topluma karıştığında eli ayağı rahat dursun diye başına dikilecek bir öğretmen de olmayacak sonuçta? Bu yüzden yasak ve kısıtlamalara dayalı kurallar çözüm değildir, sadece sorunları öteler.