Yanlış yorumluyorsunuz olayı.
Çocuklar kaç yaşında oluyor ORTA okulda? yeni ergenliğe geçiş yapıyorlar ve çocukların hepsi olmasa da aradan bir kaç tane değişik düşünceli çocuklar çıkabiliyor ve yapılmaması gereken şeyler yapabiliyor ders işlenirken.
Bizim zamanımızda da vardı geçmişte de vardı gelecekte de olacak bu tür çocuklar illa ki ama ders saatinde en azından bu tür olayları engellemek için iyi bir şey tabi burada hocalarımıza da iş düşmektedir.
Kimse kusura bakmasın ama bu zaman ki hocalarımız disiplini sağlayamıyorlar ve çocuklarımız aşırı derecede şımarık yetişiyor.
Bu nedenle hocalarımıza da bir şey diyemiyorum çocuğa dokunsa şikayet ediyorlar benim yaşımdakiler beni iyi anlayabilir umuyorum.
Yeni nesile bir şey anlatamazsınız anlamaz çünkü yaşamadan kimse bilemez.
Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz.
Fikir yürüte bilirsiniz.
Beni öyle böyle sanabilirsiniz.
Ama emin olamazsınız.
Sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçek de ne olduğumu değiştirmez.
Baktığım yeri söyleye bilirsiniz ama ne gördüğümü
ASLA...
Bu küçük küçük alınan kararlar... bir gün geldiğin de alınacak büyük kararların alıştırmasıdır !
Küçük çocukların düşüncelerine cinsiyet ayrımcılığı sokarak... eğitim geliştirilmez...
Neyin önüne geçmeye çalışılıyor bu karar da ???? çocuklarımızın doğru kararlar verip, Ahlaki değerlere sahip, saygı nedir bilen bir birey gibi yetişmelerini istiyorlarsa EĞİTİME daha çok önem verecekler....
Bende bu kararı destekleyenleri hiç anlamıyorum... bir çiçek yetiştiriyorsunuz ama o çiçeği yetiştirirken zehirliyorsunuz !!! yaptıkları bu !
yorum yazmayım yazmayım dedim ama tutamadım kendimi bu sapık zihniyetli insanları anlamak çok zor, yormayın kendini arkadaşlar bu potansiyel sapık zihinli insanlar için.