Olumsuz ve geyik yorumları lütfen ciddiye alma.
Logon hoş ve güzel olmuş. Eline sağlık. Logon ile ilgili hızlı Feedback almak için seçtiğin konu başlığıda aynı zamanda pazarlama yetinin kuvvetli olduğunu gösteriyor.
Eğer bu konun üzerine gitmek istersen çizim yeteneklerini geliştirebileceğin Udemy ve Youtube gibi platformlarda güzel içerikler bulunuyor. Ama her şeyden önce ilk olarak bir kurşun kalem ile her ne çizeceksen kağıt üzerinde çalışmanı öneriyorum.
Devam et...
Çok teşekkür ederim.
Son 1 aydır pazarlama eğitimleri alıyorum (yt ile) ilk okulda resim çizmeyi çok severdim. Evimde paket halinde a4 kağıdı olurdu. Okuldan gelince kağıt ve kalem alıp, arka bahçemizde bulunan kaysı ağacının dibine oturup sırtımı yaslardım. Sonra başlardım gördüklerimi çizmeye (el becerisi, hafıza, ve derin görme)
Bu şekilde okulda yaptığım resimler sınıf sınıf gezerdi örnek resim diye (çoğunuz o zamanları hatırlar, bir öğrenci güzel çizince öğretmen diğer sınıfa götürüp böyle olmalı derdi)
orta okul biterken resim öğretmenim iş teklif etmişti (cidden) lisede beni sanat okuluna gönderecekti ve boş zamanlarda çizim yapacaktık. Ama üniversite hayalim için kabul etmedim.
Gerçekten nazik düşünceniz için teşekkür ederim.
Bazen muhabbetlerde çocukları hangi okula göndereceğini soruyorlar. Ben de onlara okusunlar ama sanat okusunlar diyorum. (Bilimsel sanat)
İş için çocuklarım patronun ayağına gitmesin. İnsanlar onların ayağına gelsin istiyorum.