baliktasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim de çıkardığım sonuç bu olduğu için üzülürek paylaştım, belki yanılıyorumdur diye ama galiba öyle ya. işi gerçekten bilenler kendi işini yapıyor ya da çoktan birileri yakalamış onları. bize de kala kala maceraperestler kalıyor. codecanyondan aldığım bi scripti işime yarayacak şekilde düzenletmek istiyorum hocam, skypetan görüşebilir miyiz gün içerisinde yardımcı olsanız? script yapımcıları bu tarz hizmet verdiği oluyor mu acaba?
Tabi sahiplerine yazın ücretli ekleme vs yapıyorlar onlarla iletişime geçmeniz daha mantıklı. Bu forumda yazılım olarak işlerini çok sevdiğim ve yıllardır yazılımlarını kullandığım tek @nivusoft; var. Sürekli güncelleme ile sürekli yazılımlarını yıllardır eksiksiz sürdürüyorlar, arkasında duruyorlar. Bir defa sorun yaşadığımı görmedim en fazla soru sormuşumdur onu da hemen cevapladılar. Keşke farklı alanlarda benim alanımda da yazılım çıkarsalar onları da satın alırım. Ama yukarıda dediğim gibi bu tarz işinde iyi ve başarılı olan arkadaşlar kendi yazılımlarını sadece geliştiriyorlar.

Forumda yani freelancer bulmanız biraz zor ben bir kaç kez yaptırdım sorun olduğunda çözemediler.