UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış yapıyorsunuz çünkü Eğer bir şirketle çalışmayacaksanız, codecanyonda işini beğendiğiniz ve yüksek satış yapanların profillerinden mail atacaksınız. Size geri dönüyorlar ve çokta güzel işler yapanlar var. Ben öyle yapıyorum uzun zamandır. Geçenlerde mobil uygulama kısmında ilanı olan birine arkadaşlık uygulaması yaparmısınız dedim. Kişi bana "Merhaba biz yaparız da bütçe çok yüksek çıkabilir. Codecanyon gibi yerlerden yararlanmanızda fayda var efendim" bunu dedi şaka gibi Kısaca biz anlamıyoruz yapamayız demek yerine bunu söylüyorlar. Daha ben bütçe bile konuşmamışım ve zaten çok ciddi bütçem var çünkü mevcut sitem var ve iyi kazandığımdan özel bir yazılıma geçmek istemiştim. Codecanyondan dediğim gibi işleri tasarım dahil hoşuma giden bir kaç kişiye yazdım skypeden döndüler. Daha sonra işleri onlara verdim çokta güzel iş çıkardılar.

Kısacası yani Türkiye'de işi bilen adam zaten bu forumda takılmaz. Tanıdık veya iş konumundan Zaten ona iş geliyor ve kendi işine zor yetişiyordur. Forumda olanların %90 ı az bir kodlama bilgisi olan ve işin içinden sonradan çıkamayanlardan oluşuyor yıllardır bunu anladım ben. Gerçekten işini iyi yapanlar var ama onlarda kendi yazılımları ile uğraştığından dolayı farklı iş almıyorlar. En basiti koskoca Türkiye'nin ticaret forumunda smm panel kategorisinde perfect panele rakip olacak biri yıllardır çıkmadı yok yani. Hepsinin yazılımları sorun çıkarıyor yada sürekli birilerine devir edip duruyorlar
benim de çıkardığım sonuç bu olduğu için üzülürek paylaştım, belki yanılıyorumdur diye ama galiba öyle ya. işi gerçekten bilenler kendi işini yapıyor ya da çoktan birileri yakalamış onları. bize de kala kala maceraperestler kalıyor. codecanyondan aldığım bi scripti işime yarayacak şekilde düzenletmek istiyorum hocam, skypetan görüşebilir miyiz gün içerisinde yardımcı olsanız? script yapımcıları bu tarz hizmet verdiği oluyor mu acaba?