Şu söylediklerinin hepsinin altında imzamı atarım.
Bu olaydan sonra makineler iptal edilmeden herkese bir 48 saat taşınma süresi vermelilerdi.
Durumdan etkilenen herkese bir özür mesajı gönderip gönül alıcı bir indirim kodu, bir bedava domain register hakkı falan bir promosyon vermelilerdi.
Ve açıkça ortada olan konu ise firma içi iletişimin oldukça zayıf olması, alt kademedeki yöneticilerden üst kademeye büyük bir iletişim kopukluğu var.
Ben Türkiye müşteri hizmetlerinin başında çalışsaydım olay bana intikal eder etmez Amerika'yı telefonla arar müşterilere yanıt vermeden en yüksek yöneticiden onay isterdim.
Ama firmanın tüm hatalarını topladığımızda bu tüketicilere bile bile 80 bin liralık hizmeti 1500 liraya alma hakkı vermez.
Bu olay yarı yarıya olsaydı insanları haklı bulurdum. 80 bin liralık bir hizmeti 40 bin liraya hatta 30 bin liraya satsalardı firmayı değil insanları haklı bulurdum.
Black Friday indirimlerinde %50 üzerinde indirimler de gelebiliyor.
Bunun gerçekten promosyon olduğuna inanarak almış insanlar olduğunu düşünseydim o insanları haklı bulurdum.
Ama VPS alabilecek kadar işin içindeki insanlar bana 5 senelik bu kadar üst konfigurasyon VPS'i 1500 liraya alabileceklerine inandıklarını söylemesinler.
Yani bu kadar fahiş bir fark varken herkes bunun bir hata olduğunu bilirken, bu hatayı suistimal etmek için bu kadar direnmeyi kötü niyet olarak görüyorum.
Zaten konuları okuduğumda bir çok kişinin iptal edecekler ama şansımızı deneyelim kafasında olduğunu gördüm.
Bu ısrarla tüketici hakem heyetine giderim, orada ne fiyat yazdılarsa onu vermek zorundalar kafası maalesef vicdanlı ve iyi niyetli bir kafa değil.
"Bu adamlar iade sürecini doğru mu yönetti yanlış mı yönetti ? "
"Bu adamlar 2 günde depolanan verileri, kullanıcıyı veri kaybına uğrattı mı uğratmadı mı ?"
Sonunda en azından sorduğum iki soruya mantıklı objektif bir cevap vermişsiniz. Ve birde herhalde hata yaptıklarını kabullenmişsiniz.
Takıldığım nokta zaten bu konu açılır açılmaz yazımda da eklediğim gibi yönlendirdiğim NS adreslerimin boşa düşmüş olmasıdır. Bütün gün Plesk ayarlamaları yaparak günümü tüketmiş olmamdır.
Yoksa zaten bende denedim olmadı der geçerdim.
GoDaddy bir hata yapmış size bunu anlatmaya çalışıyorum yazılarım da, hayır alan adamlar hatalı diyorsunuz. Firmanın bir hatası olmuş bunu zaten biliyoruz lakin hatalar silsilesi ve iletişimsizlik problemi hat safhadadır.