kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız hocam
fakat firma net olarak hatalı. Elbette 80k olan bir ürünü 1500 TLye vermesi beklenmez. İnsanlarda biliyor o ürünün elektrik faturası bile 1500 TLden fazladır , herkes her şeyin farkında.

Ama

İnsanları yanıltan asıl olay godaddy müşteri temsilcilerine günlerce bu fiyat sorulmasına rağmen , normal alabilirsin diye cevap alınması. Fiyatın normal olmadığının İnsanlar farkında ama firma ne hikmetse farkında değil. Oraya destek diye konulan insan hatayı nasıl göremiyor ? Haftalardır ortada hata var milyar dolarlık firmaya hata söylenmesine rağmen umurunda değil.

Firmanın kendi destek ekibi sorun yok diyor ama insanlar bunu aldıktan sonra habersiz kapatılıyor. Bu kadar kötü bir yönetim olamaz. Yapmak istedikleri şey olayın üstünü kapatmak bu çok bariz : )

İnsanların sitelerini taşıması için izin verip , özür dileyerek bir kupon tanımlayabilirdi. Müşteri temsilcisine şuanda bağlanıp sorun bu konudan haberleri bile yoktur Firma içi iletişim mükemmel.

Ben bu firmadan bir şey alırken 2 defa düşünürüm şahsen. Domain dışında bir şey zaten almam. En ufak sorunda ortada kalacağımız aşikar.
Şu söylediklerinin hepsinin altında imzamı atarım.
Bu olaydan sonra makineler iptal edilmeden herkese bir 48 saat taşınma süresi vermelilerdi.
Durumdan etkilenen herkese bir özür mesajı gönderip gönül alıcı bir indirim kodu, bir bedava domain register hakkı falan bir promosyon vermelilerdi.
Ve açıkça ortada olan konu ise firma içi iletişimin oldukça zayıf olması, alt kademedeki yöneticilerden üst kademeye büyük bir iletişim kopukluğu var.
Ben Türkiye müşteri hizmetlerinin başında çalışsaydım olay bana intikal eder etmez Amerika'yı telefonla arar müşterilere yanıt vermeden en yüksek yöneticiden onay isterdim.
Ama firmanın tüm hatalarını topladığımızda bu tüketicilere bile bile 80 bin liralık hizmeti 1500 liraya alma hakkı vermez.
Bu olay yarı yarıya olsaydı insanları haklı bulurdum. 80 bin liralık bir hizmeti 40 bin liraya hatta 30 bin liraya satsalardı firmayı değil insanları haklı bulurdum.
Black Friday indirimlerinde %50 üzerinde indirimler de gelebiliyor.
Bunun gerçekten promosyon olduğuna inanarak almış insanlar olduğunu düşünseydim o insanları haklı bulurdum.
Ama VPS alabilecek kadar işin içindeki insanlar bana 5 senelik bu kadar üst konfigurasyon VPS'i 1500 liraya alabileceklerine inandıklarını söylemesinler.
Yani bu kadar fahiş bir fark varken herkes bunun bir hata olduğunu bilirken, bu hatayı suistimal etmek için bu kadar direnmeyi kötü niyet olarak görüyorum.
Zaten konuları okuduğumda bir çok kişinin iptal edecekler ama şansımızı deneyelim kafasında olduğunu gördüm.
Bu ısrarla tüketici hakem heyetine giderim, orada ne fiyat yazdılarsa onu vermek zorundalar kafası maalesef vicdanlı ve iyi niyetli bir kafa değil.