valla hocam işin doğrusu gözünde çok büyütmüşsün

türkiye de en baba mafyanın en fazla 50-100 tande adamı vardır.
eline her silah alıp gayrimeşru kovalayanı mafya mı sanıyorsun?
Aynı zamanda önemli olan mafya dediğin yapılanmayı anlayabilmek elinde her silah olandan korksaydık şimdiye vaay halimize..
Bak mafya dediğin adamlar da aslınta bir ticari işletme gibidir , para kazanırlar ve öyle önümüze gelene sıkarız felan yok öyle bir hayat..
Şimdi bu adamlar için de önemli olan bir iş yapıp o işten para kazanmaktır.
Gidip birini vurduklarında bu vurma bu adamlara para getirecek mi?
Hayır.
Tam tersine belki adamların yıllardır emek harcayıp oluşturduğu yapılanmanın üstüne polisin çökmesine sebep olacak.
yada çıkacak biri o mafyanın başıyım diyen adamın kafasına sıkacak.
yani öyle adam vurmak aklı başında bir mafya yapılanmasının yapacağı en son iş bile değildir.
Hocam ben büyütmüyorum gerçekte olan bu ben bu ülkenin 20 ilinde yaşadım. 60 ilini gidip gezip gördüm. Habur Sınır Kapısı'ndan muğlaya kadar diyebilirim. Ayrıca ailem devletin belli kademlerinde görev yaptıkları için bu devletin içinde büyüdüm. Aşiretleri ve suç örgütlerinin işleyişinin nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum.
Bence siz gözünüzde küçültüyorsunuz.
Google a girip; "Siverek'te ailesi katledilen Yekbun İzol" diye aratabilirsiniz. Bu ülkede hukuk ve güvenlik kelimesi o videonun içerisinde... veya bayram arifesinde suruçta yaşanan vahşete bakabilirsiniz.
Daha sonra bunları yapanlara polis çökmüş mü onu araştırın. Size iyi forumlar dilerim.