McCall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ister kızın ister bana nefret kusun ama bu ülke insana it kopuk olmaktan başka seçenek sunuyor , eğer efendi saygı bir insansan üslübüna dikkat eden biriysen karşında ki insanın düşüncelerine değer veren olgun bir bireysen herkes tepene çıkmaya başlıyor , insan seni zayıf görüyor itip kakmaya çalışıyor illa agresif saldırgan ve sert davranışlarda bulunmak zorunda kalıyorsun kadın döven adam kesip biçen tiplere kelepçeyi önder takıp düzgün muamele yaparlar ama zayıf birini gördüklerinde hemen kötü polisi oynarlar bahsetmiş olduğun olayın farklı bir versiyonuna gözlerime şahit oldum , eğer polisler tarafından çok zor bir durumda psikolojik ve fiziksel saldırıya maruz kalırsan en akıllıca yapman gereken şey dini kelimeler kullan ve MAĞLUM partinin üyesi gibi davran “Ben seni daha önce *** parti mitinginde gördüm” gibi saçmala , İnan sana tüm benliğimle diyorum ADAM YERİNE konulursun. Şikayetçi olursan tahminimce en fazla 3-4 gün açığa alınırlar onda da evinde yatar dinlenirler , yediğim dayakla kalmış olacaksın yani çok geçmiş olsun hafızandan silmeye bak çok zor bir şey olduğuna emin.

Ayrıca en yakın zamanda haksız yere dayak yemen dileğiyle kardeşim
Tiktok çekenler aynen naif, kibar, saygılı insanlar

Mağazadan sözde çalışıyormuş gibi yapıyorlar mış

Orası senin oyun alanın değil