wes10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam attığınız mailleri paylaşabilir misiniz biz de deneyelim aynı şekilde
must1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana da aynısını yazdı dedigim gibi büyük ihtimalle 20 mart günü işlemi gerçekleştirenlere verirler , trustpilot değerlendirmeleri cok kötü durumda borsa için iyi bir şey değil
yalindumantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende mail attım şöyle geldi:

Merhaba Yalın, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Şu anda tüm durumları gözden geçiriyoruz ve bir sonraki duyuruya kadar referans bonusu promosyonunu yeniden etkinleştirmeye karar verirsek veya ne zaman etkinleştirirsek bunu sağlayamıyoruz. Gemini gelecekte bu promosyonu yeniden etkinleştirirse, sizinle ilgileneceğimizden emin olabilirsiniz! Hesabınızla ilgili başka sorularınız varsa, lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyin!
dancewithazrael adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim supporta gonderdiğim yazının sadece bir kısmı bu üstadım =) karakter sınırı var malum
WP Grubunda ve bir kaç telegram grubunda atılan maillere karşılık hesapların kapatılacağına dair support'tan geri dönüş alanlar olmuş (Yani ödülü isteyen hesapları banlıyorlar). İçeride parası olan var ise dikkatli olsun, türkiyedeki kullanıcılara büyük kazık atıyorlar, Trustpilot üzerinde 1 günde 0.3 puan kırılınca (400e yakın türk yorum) hiç hoşlarına gitmemişe benziyor, misilleme yapıyorlar.