YunusOte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam pinteresti ilk açtığımda harika bir şekilde sayfa ilerledi. Takipçi geldi, görüntülenmeler milyonları aştı fakat pinterest bir süre sonra sayfamı banladı. İletişime geçtim, yazılar yazdım ve hata yaptıklarını söyleyip özür dilediler ve hesabı açtılar. Bu süre içerisinde takipçi otomatik düşmeye başladı ve ardından görüntüleme. Tam sayfa kendine geldi derken ikinci kez kapattılar. Yine yazdım yine aynı şekilde hata yaptıklarını söyleyip özür dilediler ve sayfayı açtılar. + yine takipçi düştü, istatistik düştü ve ardından üçüncü kez. Yine yazdım açtılar özür dileyerek ama sayfa çok geriye düştü. + her gün özgün olsun olmasın paylaşım yapmazsan çok hızlı bir istatistik düşüyor. Yükselmesi ilk hesabı açtığındaki gibi değil. Çok zor istatistik yükseliyor. Keza yazılım hatalarından kaynaklı birçok sorunlar oluyor. Açmasaydım diyorum bazen.
Ben her gün düzenli giriyorum içerik hocam. Tasarımları Photoshoptan yapıyorum. Ayrıca ekledigim linkide sitemden alıyorum. Her gün 2-3 makale yazıp bide pinliyorum. Dah 4k görüntülenmesi var. Ne zaman toparlar. Pinterest lock olayı mı var acaba. Bi zamandan sonra mı aktife sokuyor anlamadım. İnsta gibi telden de aktifim zaten seviyorum takılmayı