Arkadaşlar sakin olun tüm yorumları tek tek okudum herkes kendince düşüncesini bana saldırarak yazmış öncelikle sakin olun icraya verilen borcumu ödeyip yatırılan yardımı iade ettim bu 1.
Yorumumda belirttiğim gibi 2017 yılından sonra oy kullanmadım.Fetö olayından sonra çevremde fetöyle teması olmamış sadece onun dershanesine gitti diye görevlerinden alınan hatta hapise atılan masumları gördükten sonra Ak parti ile ilişkimi kestim.
Evet bugün bakıldığında hepiniz bunları başımıza siz bela ettiniz diyebilirsiniz ama o iş 2005 yıllarında o şekilde değildi. Erdoğan'ın yaptığı her işi kötülemiyorum bu ülkeyi çok kötü yerlerden alıp çok iyi yerlere çıkardı.Yiğidi öldür hakkını yeme
Sevin sevmeyin mesele geçmişte yapılanlarsa gelin geçmişi konuşalım ama mesele bugünse bugün söylediğime bakın.Ben sistemi eleştirdim ben vatandaşa bindirilen zorluktan söz ettim.Kimseden para pul istemedim burda.Başınıza gelmesin bakın sistem artık böyle işliyor ona göre önleminizi alın diye yazdım.Saldırmakla veya bana karşı aşağılayıcı konuşmalarınızla bana zarar vermezsiniz sadece kendinizi küçük düşürürsünüz.Yaşım 32. 18 yaşımdan beri oy kullanıyorum.10 yaşıma kadar rahatsızlığımdan dolayı ailemin beni hastane hastane nasıl gezdirdiğini neler çektiklerini az çok hatırlıyor ailemin anlatmasıyla hepsini iyi biliyorum.Şimdi benim karşıma 20 yaşında bi çocuk çıkıp oy vermeseydin yok sizin yüzünüzden oldu cart curt muhabbet yapmasın önce gidip anasına babasına sorsun o yıllarda Erdoğan öncesi bu ülke ne haldeydi.Evet bugün bir batık sistemin içerisindeyiz ama o yılları da bir öğrenin öyle gelin.Bugün batık sistemdeyiz diye gelecek seçimde falanca kişiyi seçeceğiz haydi buyrun gösterin bana 20 yıl sonrasını haydi falanca kişiyi seçersen 20 yıl sonra şu şu olur ülkede diyin.
Ben sistemi eleştiriyorum adam gelmiş kocaelide iş bulamıyosan yaşama diyor yok bilmem ne
Mesele iş mi? Mesele geçim mi? Bir fabrikada çalışmak asgari ücret bir garsonluk asgari ücret ee hadi çalışıyosun l*n sana diyorum ki gaz 400 gelirken 1000 lira geliyor birde üstüne adam seni direkt avukata veriyor 2 gün sonra tepene avukat masrafıyla çöküyor sen kalkmış bana kocaeli de iş bulamıyosan!!
Yaw hadi oradan
Ben bu ülke de vergi veriyorsam, ben bu ülke de işsizlik sigortası adı altında maaşımdan kesinti yaptırıyorsam, ben bugün zamlardan faizden bilmem enflasyondan korunamıyorsam ve bunun sebebi hükümetse kaldırır başımı sesimi çıkarırım.Yardımda isterim destekte isterim bunu da sağlayamıyorsun o sandığı önüme getirdiğinde defol git derim. Asgari ücret 2 bin lira iken daha iyi geçiniyordum asgari ücret 1200 lira iken daha daha iyi geçiniyordum gerçekten şu gençliğin anlamayan okumayan sorgulamayan gençliğin haline acıyorum bu ülke de. Dümdüz kafalar var hiçbir işe yaramayan okuduğunu bile anlamayan sadece oturduğu yerden anasının babasının parasını yiyip ona buna ahkam kesen pırıl pırıl kafalar.
Allah sonumuzu hayr etsin ne diyim.