LARAVEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar kendimin sıfırdan geliştirip kullandığım kaliteli Cloaker ımı satıyorum..

Özellikler
DİL,ÜLKE,CİHAZ Filtrelemesi yapabilirsiniz koşulları sağlamayan filtreler otomatik olarak sahte siteye düşecektir.
IP engellemesi ile aylık olarak bot ip lerini tek tek inceliyor ve kara listeye ekliyoruz bu sayede gelen botlar direk sahte siteye düşüyor.
PHP Robot tespit sistemi gelen isteğin robot olduğunu algılarsa yine direk olarak sahte siteye düşüyor.
Birden fazla koruma yöntemleri ile cloaker ı en kaliteli şekilde kullanmanıza olanak sağlıyorum .

Nasıl Kullanılır ?
Panelimde size özel açacağımız üyelikten dilediğiniz kadar link oluştura bileceksiniz.
Süre ve ya link sınırı bulunmuyor.
Sahte siteye kuracağınız scriptte farklı tema seçenekleri ile install ekranından yapabileceksiniz.

Cloaker ı kendimde kullandığım için sürekli güncel tutuyorum. Daha önce satın aldığınız ve bir süre sonra patlayıp kullanılmaz hale geldiğinde paranız çöp olmayacak. Açık kaynak satışını yapmıyorum bahsettiğim gibi bu şekilde kullandığınızda hem sürekli güncel bir cloaker a sahip olacaksınız hem de birden fazla kişi kullandığı için IP bloklama sistemi daha iyi çalışmış olacak.

Cloaker Fiyatı nedir?
Sınırsız kullanım 500TL'dir
Yıllık olarak 100 ila 150 TL arasında bir yenileme ücreti alınacak buda server ve sürekli güncelleme ücreti olarak düşünebilirsiniz.

1 Hafta içinde İADE garantisi de veriyorum. Eğer Cloaker ı alıp cloakerdan kaynaklı reklam çıkamazsanız %100 İADE garantisi.
Merhaba hocam, paket satış için ads ve sosyal medya için test ettiniz mi hiç detaylı dönüş alabilir miyim ?