O kadar kazanmak için ilk önce istikrar lazım o sizde var mı var olduğunu düşünüyor musunuz ?

Benim bir yöntemim var fakat süreklilik ve istikrar tam anlamıyla yok o yüzden başarılı olamıyorum hedefime ulaşamıyorum peki yöntemim nedir bunun için sürekli bilgisayar başında olmanız ve binance coin sitesinde online durumda olman lazım peki nasıl şöyle izah ediyim 1000 dolar bakiyeniz var olduğunu söylediniz binancede vb sitelerde hemen hemen her gün 4-5 coin pump yapar bunu takip edeceksiniz sürekli piyasalar sayfasını açıp en çok yükselenden düşene doğru sıralayacaksınız ve sürekli o sayfada online olacaksınız mesela bugün pump yapan coinler ASR - VITE - IOTX - TWT mesela bunları bugün o bütçeyle yakalasaydınız 1000 dolarınız 1 günde 2-3 bin dolar olurdu hemen hemen her 2-3 günde bir böyle pumplar olur ve bunu sürekli bilgsiayar başında olarak yakalayabilirsiniz tabi bunun riski vardır terste kalabilirsiniz üste yakalanabilirsiniz bunları artık hacimin olup olmadığına bakarak vs artık anlayabilirsiniz hiç bir coinde beklemeyeceksiniz pumpı vurdu aldınız karınızı çekieceksiniz bunu 1 ay deneyin emin olun başarılı olursanız 1 ayda o parayı 20x de yaparsınız 50x de yaparsınız 100x de sadece ve sadece istiktara kararlılık azim gerekiyor