MuhammedSefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2006 model ford fiesta arabamı zamanında 58k'ya almıştım, şuan sarı sitede baktıklarım hep 95/100k arası gidiyor muadili. 58K etmeyecek bir arabanın bu kadar yükselmesi çok kötü bir durum.
İşte ben de bundan bahsediyorum. Cebimde yüksek miktarda param olsa bile bu arabalara bu fiyatlar verilmez. Zenginim ama aptal değilim. En sonunda tası tarağı toplayıp ülkeden terk ettirecekler bütün milleti. Rusya'da bile ilk dalgalanma başladı 70k'nın üstünde rus milleti, Rusya'yı terk etti. Çünkü ekonomisi bitti. 2. dalgalanma 100k'nın üzerinde olur diyorlar. Ve buna sebep olan başlarındaki adamın iki dudağı arasından çıkan sözler yüzünden oldu. Türkiye'de yakında öyle olur.. 2023 seçimlerinde gerçekten bir şeylerin değişeceğine inanmak istiyorum. Yoksa aynı tas aynı hamamla olmayacak. Değişim şart. Değişim olmazsa da artık gerçekten ben de gitmeyi düşünüyorum. Çünkü şu genç yaşımda sinir, stres, gelecek kaygısı, güvenlik sorunu, hak-hukuk sorunları, bitmek bilmeyen gündem, siyaset, din tartışmaları beni yıprattı. Sağ tarafta körü körüne inanıyor, sol tarafta körü körüne inanıyor. Sadece yönetim değil ki artık herkes birbirine çelme takıp öne çıkmaya çalışıyor. Çoğunluğu orta yaş ve üstü problemli kısım. Eğitimli ve liyakatli nesiller tüm kurumlara yerleşmeden düzeleceğini sanmıyorum. Devletin bu adar yavaş ilerlemesinin sebeplerinden biri de zaten liyakatsiz insanların memurluğundan kaynaklı. O adamda ne zeka ne yapacak kabiliyet var. Ama kendisinin de memur olması için amcası, dayısı bir devlet dairesinde olması yetiyor. Ben bile haksız yere getirilmiş onlarca devlet memuru tanıyorum. Çoğunluğunu infaz koruma memuru yaptılar. Bunu yapanlarda savcı kisvesi adı altında hak yiyen haramzadeler. Yani aslında bu gerçekler varken ne bekliyoruz ki! Bütün yaşadığımız bu problemler; ekonomi - güvenlik - hukuk - devlet idaresi dahil bütün alanlara liyakatsiz insanların görev başına getirilmiş ve devlet işlerini yapamamalarından kaynaklı!

http://brandtalks.org/2018/02/cehennemdeki-turkler/