erekaone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili hocam, belki benden büyüksündür sevgili abi. Profil fotona istinaden belkide inançlı bir adamsın. Gözün görür dilin söyler kulağın işitir. Haksızlığın karşısında susma ki dilsiz şeytan olma demiş yaradan.
Yapma etme güzel abi, bunun savunulacak bir tarafı kalmamıştır.
Bütün ekonomik veriler yerlerde. Maalesef ülkemizin hali perperişan ve bu gidişatla daha da kötü olacak.
Eğer bir gün oy pusulası önüne gelirse, ben bu insanları körü körüne savunarak bu memleketin geleceğini çalıyorum diye sadece bir saniye düşün.

Bu lafımı unutma. Gün gelecek bugün ölümüne savunanlar, yarın biz zaten hiç savunmadık demek zorunda kalacak.
Forumda biri zamanında bunu söylemişti dersin.

Senin yaşın kaç bilmiyorum da önceki yılların aç belgeseli izle.. O verdiğin grafiklerde muhtemelen her sene sabit büyümeyi kastediyor. Yani her sene büyümüşsün..

İktidarı devirdin diyelim kim gelicek süper kahraman ve kurtarıcımız olarak. Ekrem imamoğlu mu ? Kemal Kılıçdaroğlu mu? Hangisi daha süper kahraman.. Bunlara verip 20 Sene sonra çocuğuma bunu anlatıp yüzüne bakamam.

Sen aç grafikleri biraz daha incele. 20-30 sene öncesine bi dön. İmf'den milyon dolarlar dilendiğin yıllardan milyon dolarlık evler satıyosun.