Sırf bu konu için üye oldum. Ben buradan bir arkadaşın referans koduyla üye oldum geminiye, kendisinden bir talepte bulunmadan. Neyse ticaret hacmi görevini yerine getirim ve kardeşime de kendi referansımla üye olmasını söyledim. O da üye olup ticaret hacmini tamamladı. Bu süreçte 20 martta kampanya hala devam ediyordu ve referans sistemi açıktı. Bunları neden yazıyorum şu yüzden, kazanılmış hâklar geri alınamaz. Gemini burada kendi sisteminde bir sürü hacim oluşturup bir sürü insandan fee ücreti aldı. Kendilerine durumu mail yoluyla bildirdim, gelecek cevabı paylaşırım. Konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim, iyi bir şeye vesile olmuş olabilirsiniz.
Borsanın katılım sağlayan insanlardan fee ücreti alıp sonrasında ödül vermiyoruz demesi tamamen aldatmaca/dolandırıcılıktır. ama türklerden bu kadar tepki geleceğini düşünmüyorlardı. çünkü bizim burada başlattığımız şeyi şuan twitter üzerinden bir tık yukarıya taşımaya başlayan insanlar var.
Kesinlikle destekliyorum. Ek olarak, sadece forumla olacak iş değil bu. Bu hareketi daha fazla yere yaymamız gerektiği kaanatindeyim. Youtube kanalı olan video çekebilir, diğer forumlarda konular açılabilir, twitterda yazılar yazılabilir vs.
En çok da yatırım karşılayan arkadaşlara üzülüyorum, hem fee ücretinden dolayı çok para kaybettiler, hem aralarında dolandırılanlar var, hem de parası içeride kalanlar var.
Çok haklısınız hocam, twitter hesaplarından post atılması içinde konuyu düzenleyeceğim, başka forumlarda ve telegram gruplarında paylaşılabilir çünkü oralarda dolandırılan çok daha fazla insan var, sadece burası üzerinden aldığımız etkileşimle trustpilotta 100 e yakın yorum, google playda 100ü aşkın yorum attık. gemini çalışanları ve yöneticileri bu etkileşimleri görüyolar. bu işi twitter ve başka platformlarada taşırsak bu akımı durdurmak için ödemeleri yapmak zorunda kalacaklar. çünkü bu bir **************.