ahrefs, semrush, seofrog, powersuite bunlar yer yer kullanılan araçlar. forumda satışlarını yapan arkadaşlar var. nasıl kullanıldıklarını internetten bulabilirsin. bunlarla ilgili kaynak neredeyse sonsuz sayıda var. Tabii bunlar tek başına yeterli mi? asla değil. İş tamamen bu araçları ne kadar iyi kullanabiliyor olduğunuzda bitiyor. sadece keyword kısımlarını kullanan pek çok üye görüyorum. onu da tam kullandıklarını zannetmiyorum. bir sahada bir futbol topu var ama 22 oyuncu var. her birinin stili farklı. bu araçlar da öyle. araç aynı araç ama siteler ve kazançlar farklı. bu yüzden sürekli araştırmak ve çabalamak gerekiyor. bu tür tavsiye konularında ve içeriklerinde daha çok vakit geçirmeni tavsiye ederim.

yasin26es adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle elinize saglık güzel ve faydalı yazı. sitemi geliştirmek için analiz araçlarını kullanmayı ogrenmek ıstıyorum bunun ıcın nereden bılgı almalıyım youtubede egitim videoları veya önerdiğiniz başka yerler varmıdır ? anahtar kelimelerimi , backlınklerımi , makale başlıklarımı. firma rehber sitesi için gerekecek bütün analizleri ogrenmek ıstıyorum. hitimi arttırmak ıcın ne gerekıyosa yapmak ıstıyorum bana ne önerirsiniz