Forumda +5 ve +10 yıldır Adsense ile gelir elde eden insanlar var. Ben +10 yıl olanlardanım. Kimi zaman adsense konularında, kimi zamansa adsense hakkında yazılmış postlarda çeşitli bilgilere denk geliyoruz, geliyorsunuz. Özellikle bu işe başlamayı düşünen, yeni başlamış ve birkaç yıldır içinde olup kazanç elde edememiş arkadaşlar için açtım bu konuyu.
Bazen biri size çok kaliteli bir olta verir. Fakat siz aç olduğunuz için direkt balığı istersiniz. Hatta mümkünse marine edilmiş, pişmiş ve servis edilmiş. Tıpkı bu giriş kısmını açmayıp direkt 3. kısma giden ve "hee bu da aynı şeyleri diyo hee aynı şeyler" diyecek olan arkadaşlar gibi.
İlk tavsiyem, kesinlikle oltayı tercih edin. Balığın nasıl tutulduğunu göre göre, sora sora zamanla öğrenirsiniz. Ben ilk yanlışın burada yapıldığını düşündüğüm için böyle bir örnek veriyorum. Adsense ile gelir elde etmek istiyorsanız ACELECİ OLMAYIN ve kesinlikle DEVAMLILIK sağlayacaksanız başlayın. Yazıya neden "+5 +10 yıllık üyeler var, çeşitli mesajlar yazıyorlar, bunlardan gerekli mesajı çıkarabiliyor olun" diye başladığımı burada daha iyi anlamanız gerekir. Çünkü devamlılık ve kararlılık hemen herkes tarafından tavsiye edilen ve başarmış herkesin ortak noktası. Bu yüzden devamlı olmayacaksanız, kararlı değilseniz, 3 ayda, 6 ayda, 1 yılda vazgeçecekseniz, benden size tavsiye: başka işlerle meşgul olun.