hocam çok geçmiş olsun ancak bence hatalı sensin. baska ulkede aşı olmasaydin ayni durumda cok yuksek ihtimalle yine işsiz kalirdin. anladigim kadariyla yillarca akpye hizmet etmiş olman ve beklentilerinin farkli olmasi ama bu durumda olmandan ötürü kızgınsın. bundam sonrası daha iyi olur inşallah hocam tekrar geçmiş olsun bir çaresi bulunur.
Hocam Ak partiye hizmet ettim diye bana ayrımcılık yapsalardı bana farklı davransalardı gibi bir derdim hiç olmadı bugüne kadarda Allah var kendimi ayırt edecek tek bir iş içerisine girmedim.Ak partinin düzeninin bozulduğunu vatandaşın derdiyle artık dertlenmediğini,fakir olanın daha çok fakirleştiğini ve dahada ileri giderek bu şekilde sistemsizlik yüzünden insanların daha çok zora girdiğini anlatmaya çalıştım.Zor günlerden geçiyoruz market fiyatları ortada , zamlar ortada ama hükümetin bunları düşündüğü yok o kadar çok gariban insan var ki düşünsene benim satacak telefonum bilgisayarım olmasaydı ne durumda olurdum? Peki gerçekten durumu olmayıp eşi olmayan ne bilim engelli bireyleri olan hastası olan insanlar bu durumda nasıl çare bulur? Sistem baştan aşağı bataklık olmuş.Önceden böyle değildi bu sistem.Taksit yapılırdı parça parça ödeme imkanı sunulurdu ama insanlar zorlanmazdı.Şimdi tek kalemde ihtar dahi gönderilmeden tüm borcu ödeyeceğim.Zaten bu borcun sadece tek faturası 900 lira.Her ay 450 civarı gelen 900 geldi.Kullanımım aynı ama rakam farklı işte.