Şurda Yazılanlara bakıyorum hepsi bireysel düşüncenin ürünü söylemler ve gençlerimizin büyük çoğunluğu yurtdışında başkasının itini gezdirmeye razı yurt dışına gidip olmayan ingilizcesi yada çat pat ile yine gidecek bir türk lokantasında bulaşıkcılık yapacak burdan gençlere sesleniyorum kendini geliştirmediğin sürece nereye gidersen git yapacağin iş aynı ya gencliğinin kıymetini bilecek hergün şu hayatta ki yaşayacağin tek ömür için kendi çarını yani kendini geliştireceksin yada silik bir karekter olup gideceksin
yurt dışına cıkmak istiyenlere kapı orda cıkacağim gitmek istiyorum demeyeceksin o horladiğiniz göçmenler suriyeliler afganlar ıraklılar o cok sevdiğiniz avrupaya gidebilmek için ölümü göze alıp yola cıkıyorlar hayalleri için savaşiyorlar ölümüne zar atıyorlar bir bota binip yüzme bilmeden denize açılıyorlar 50 kişi 100 kişi bir kapalı kasa bir kamyonda ölümüne yol alıyorlar televizyonlarda görmüş ve gülmüşsünüzdür suriyelilerin arasına giren konyalı bir genc vardı yunanistana gecen orda dayak yiyip geri gönderilen hepimiz güldük bu gençe hemde televizyonların başinda başkası hayalleri için savaşırken yol orda gitmek istiyen gitsin gidebilen gitsin
gidenede helal olsun ama şunu unutmayın siz ne kadarda avrupalı olduk artik kendimize burda bir yaşam kurduk desenizde siz unutsanızda türk oldugunuzu onlar unutmaz ukrayna rus savaşında sırf rus oldugu için orkestra şefini bile kovan o avrupa size neler yapmaz
doktorlara gelince ben 44 yaşındayım bu hükümet tam gün yasasını getirmeden hastanede doktor bulmak zordu hepsinin özel yazıhanesi vardı hem devlette çalışıyor hemde özel muayenesinde parasını katlıyor bu gariban türk halkının iliklerine kadar sömürüyorlardı ne zaman ki devlet ya memur olacaksınız yada kendi muayeneniz ikisi bir arada olmaz dedi işte o zaman arpalıkları kesildi evet bilmeyen kulaklar görmeyen gözler giderseler gitsini bir milliyetcilik olarak algılayabilir sevmeyen gider gitsin gideceğim demesin bir an önce gitsin o horladığı bir suriyeli kadar olamıyorsa bir afgan gibi ölümüne yürüyemiyorsa boş boş konuşup milleti zehirlemesin 80 milyonluk şu türkiyede illaki o görevi sizin yerinize yapacak birileri çıkacaktır