TheOrder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam güzel dileklerimle size yazdım fakat aşı olanlara korkmayın tapmayın bilmem ne dediniz. Ben işimi kaybetmemek için, yaşlı aileme zarar vermemek için, Hasta olmamak için aşı oldum. Tapmak falan kelimelerinizi düzgün seçin lütfen. Siz oy attığınızı söylüyorsunuz ben oy bile kullanmamışken aşı olduk diye bu üslup çok yanlış.
Ben sana aşı oldun diye laf ediyor muyum? Aşı oldun diye işten çık diyor muyum? Baskı uyguluyor muyum? Peki ben olmadım diye neden dışlanıyorum? Kardeşim sözüm sana değil ama şu aşı yüzünden insanlar bu ülke de 2 sınıfa ayrıldı. Aşı olmayanlara 2.sınıf muamelesi yapıldı işlerinden oldular işe alınmadılar ve türlü eziyetler gördüler en yakınlarından dahi terslendiler hastalıklı gözüyle bakıldılar. Sen aileni düşünmüş istemeyerekte olsa aşı olmuş işinde kalmışsın zaten mesele tam olarak bu.Neden zorundayız kardeşim neden? Bize dayatılan herşeyi neden yapmak zorundayız? Hani hür bireylerdik? Hani bireysel haklarımız vardı? Kalbini kırdıysam özür dilerim kardeşim lafım sana değil sisteme