İmzamdaki kitabı yazmıştım, satılmıyor arkadaş. O kadar da duyuru yaptım ama neden satılmıyor cidden anlamadım. Asırlardır islamiyet öncesi türk devletleri, bilmem şunların tarihi vs. gibi aynı olayları anlatım yapan kitaplar tek seferde 1k adet gibi satılıyor, ben eşi benzeri olmayan bir kitap yazıyorum, satılmıyor. Neden anlamadım. İnstadan reklam yaptım, twitterden çok duyurdum yine satılmadı. İnsta fenomenlerine bile yazdım, dönüş yapmadılar. Kazanç amaçlı yazmadım zaten ama neden satılmadığını anlamadım.
Forumdaki diğer yazarlarla birlikte birbirimize destek olmak isterim. Birbirimizin kitaplarını alıp, okuyup, tanıtabiliriz.
psikolojinizi anlıyorum.yılalrdan beri bende ücret ödemeden kitap çıkarma yollarını denedim. yarışmalara katıldım. ne yaptıysam olmadı. bilindik popüler kitap evleri kitabı çok yüksek ücretler versenizde basmayabiliyor. basan firmalarda dandik popüler olmayan matbaacı zihniyetindeki yerler ve çok ciddi bir para alıyorlar. üstelik Türkiye genelindeki kitabevlerinde değil sadece interne üzerinden satış yapıyorlar.
sizin olay genel sorun. kitap evlerinde satışı olmayan bir kitap nette farkedilmez çok ünlü biri değilseniz. bende kitabım çıksın para umurumda değil, yeterki farkedileyim,ikinci üçüncü kitabımda kazanırım diyenlerdenim ama işte dandik kitap evlerinede hem para verip hem kitabımın satılmaması riskini alamadım.
watpad te yazıp kitabı bedavaya getirmek istedim ama onunda sonu benzer şekilde olacağı için vazgeçtim.
ve şöyle bir karar verdim kendi youtube kanalımı açıp kitabımı sesli olarak,sohbet tarzı; vlog tarzınıda ekleyerek tanıtmak. belki biraz kitleye ulaşırsak ciddi bir yayın evinden satılması imkanı doğabilir.
sosyal medyada 50 bin 100 civarı abonesi olan bazı kişilerin ciddi yayın evlerinden kitap çıkardıklarına şahit oldum. böyle bir yol izlemek geldi aklıma. belki sizde böyle yapabilirsiniz