Normalde kediler hakkında bayağı bilgim var. Ama şimdiki sorum çalışmadığım yerden geldi
Bugün müşterinin birisine ölçü almaya gittim. Orada miyavlayıp duran kedi gördüm. Biraz sevdim başını filan okşadım. Hamileydi muhtemelen yakın zamanda doğum yapacak. Orada işim bittikten sonra adam, beni tekrar iş yerine bıraktı. Benim içime dert oldu. Bir de tenha yer. Babamın arabasını alıp birkaç saat tekrar oraya gittim. Yanıma da boş koli aldım içine koyarım diye.
Gittiğimde aynı yerde bekliyordu. Sevdim biraz sonra arabaya getirdim. Biraz ağladı sonra sustu. Çok akıllı ve uslu bir kız. Acaba tekrar gitmek ister mi diye 5 dakika bekledim. Bana güvendi galiba sonra hiç sesi çıkmadı. Kutuya koymama bile gerek kalmadı.
Eve getirdim çocuk odasına koydum. Eşime de söylemiştim getireceğimi o hazırlıkları filan yaptı. Evde 3 tane kedi daha olduğu için bunu ayrı bir odaya kapattık. Sonuçta tehdit olarak görürse stres altına girmesin diye düşündük.
Bayağı acıkmış 2 paket yaş mama birazda kuru mama yedi. Şuan çok mutlu, uyuyor. Şimdi biz yerini filan ayarladık güzelce doğuma ne kadar var bilmiyorum. Bize güveniyor karnını filan açıyor sevmemiz için. Dokununca bebekleri hareket ediyor bu gerçekten bir mucize
Tecrübe sahibi olan vardır illa ki, doğumdan sonra filan nasıl bir yol izlememiz gerekir acaba? Yavrularını da 2-3 aylık olunca sahiplendirmeyi düşünüyoruz. Merak eden varsa aşağıya fotoğraf bırakıyorum. İsim daha düşünmedik öneri alabiliriz.