Hocam aynı durum benim yaşadığım mahallede de mevcut 3 4 köpek bir köşeye pineklemiş sürekli insanlara saldırıyor. Bizim sokakta da akşamları en az 4 köpek oluyor bende aşırı korkarım köpeklerden ama onlarla iyi geçinmeye başladım. Size tavsiyem gidin mama veyahut kasaplardan kemik alın hayvanları bir kaç kere besleyin sakinleşeceklerdir.
Ben kasaba ne zaman tavuk almaya gitsem arta kalan parçaları alıp sokaktaki köpeklere veriyorum kasap sağolsun varsa fazladan veriyor önlerine bırakıp gidiyorum artık mahallede ki tüm köpekler bana alıştı diyebiliriz. Uzun zamandır hiç köpek saldırmadı sanırım beslediklerim diğerlerine beni tanıttı 😂😂
Ben zaten evimin önündeki kedicikleri besliyorum köpekler pek bizim evin önüne gelmiyor işin garibi köpekleri besleyenler var. Benim korktuğum Allah korusun kendini savunamayacak çocuklara saldırmaları. Kocaman adam zor kurtuldu valla gözümüzün önünde. Müdahale de edemedik o derece saldırgandılar, Allahtan bi araba denk geldi korna bastı adam atladı gitti.