webtasarimofisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen eleştirin ki düzelsin. ama kişileştirmeden. şikayetinizde haklısınız. herkesin şikayet etme hakkı var. Ama bu iş tek taraflı değil. eleştiri tüm taraflıdır. eleştirecekseniz eleştiriyide kabulleneceksiniz.
Peki mesajlarıma bir daha bakar mısınız? Kaç defa genel konuşuyorum, parti ayrımı yok, konu ayrımı yok, moderatörlerin raporlara bakmadığına kadar yazdığımı söylüyorum.
Eleştiriyi kabul etmeme gerek yok, çünkü ben takım tutar gibi ( FENERBAHÇE ) parti tutmuyorum, tutmam da. Kılıçdaroğlu beni zerre alakadar etmez, CHP ekonomiyi iyi yönetemiyorsa başka adaya oy veririm.
CHP konusu diye eleştiriyi üstlenmiyorum ki, memlekette yağ yok deyince elbette mevcut iktidar üzerine alınmalı, oy veren de sitem etmeli. 5 litre yağa 500 tl veren isyan etmeli.
Ve yineliyorum, ülkeyi CHP yönetiyor olsa, daha özgür ve daha rahat biçimde eleştirimi yapardım. Hükümet eleştirmek bile tehlikeli hale gelmişse, orada da bir sıkıntı vardır.
Düzen değişecekse böyle değişecek, kişi ya da parti bağımızı koparacağız. Ayaklanacağız, isyanımızı edeceğiz. Tepki vermeye vermeye bu günlere geldik, belki yönetenler durumun farkında bile değildir, çünkü halk memnun.