backlinkcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam da birbirimize hakaret etmiyor veya üzmüyoruz. Düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Aynı şey dini konuda da olabilirdi biri kandil kutlar öbürü çıkar kutlamayın bidattır der. Mesela birbirimize karşı saldırgan olmamak.
Kural açık, bende tartışmanın serbest olmasından yanayım. Çünkü tartışma normal olan, anormal olan tartışamamak.
Ama bakın, ben her mesajımda gayet yapıcı ve genel konuşuyorum diyorum. Kaç kişi bana hazmedemiyorsun tarzında cevaplar yazıyor, bunlar da karşılıklı tartışma sebebi oluyor işte.
Hepsine güzel güzel cevap veriyorum, ama siyasi konular tartışma yaratır. 15 senedir buradayım, 15 milyon kez aynı şey olmuştur.
Ve kural koyulmuşsa buna uymak gerekiyor. Benim yaptığım normal dışı bir durum yok, bu tür konular yasak olmalı.

Farzedelim ki ülkeyi CHP yönetiyor. Yağa zam geldi alamıyoruz diye konu açılırsa bu siyasi değil, siteminizi yapın. Ama işte bu CeHaPe üretimi hiç etti, terörist desteklesin anca dersem o konu siyasete girmiyor mu?
Bu da kuralın devamındaki, siyasete yönelik mesaj atılamaz kısmına giriyor.
Yönetim bence hep iyi niyetle forum aktifliği ve ban uygulamamak için kuralı görmezden geliyordur. Ama bence kural tam olarak bu konuları engellemek için.