AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki şunu sorayım, yazılan mesajları okudunuz. Yazdığınız yazılar ve üyelerin yorumlarında ne var peki?
Kural ortada, moderatörler iyi niyetle idare ediyorlar tahminimce. Çünkü banladıkları zaman en az 20 forum üyesini yasaklamak zorunda kalıyorlar.
Admin dönüş yapacaktır genel anlamda, herkes için açıklayıcı olacaktır. Siyasi konu açmak serbest, ama o konuya iğneleyici yorum yapmak yasaktır vs. de diyebilir.
Kuralı koyanlar ve uygulayacak olanların alacağı karara göre hareket ederiz.

Ayrıca, tüm mesajlarımda belirttim A B ya da C partisi yok. Ve ben kısmet olursa bir kitap yazıyorum ve bu düzende siyasi parti oluşumu yok. Siyaset her yönüyle kötü bir olay benim açımdan.
Sizin konuya özel diye düşünmeyin, ben de birkaç defa yazıyordum vazgeçtim. Çünkü birileri de kendi düşüncelerini yazdıkça tartışma ortamı oluşuyor.
Yazmayıverirsin elbette, ama binlerce üye var. Herkes aynı şekilde görmezden gelemeyebilir. Neyse, konuyu uzatmaya gerek yok. Admin açıklama yapacaktır.

İşte biz ne anlatıyoruz, kime anlatıyoruz. Neyse, çözüme kavuşunca konu anlarsınız nasılsa.
Tamam da birbirimize hakaret etmiyor veya üzmüyoruz. Düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Aynı şey dini konuda da olabilirdi biri kandil kutlar öbürü çıkar kutlamayın bidattır der. Mesela birbirimize karşı saldırgan olmamak.