Yıllardır siyasi konu açmak yasaktı, değişti ise elbette herkes konu açsın yorum yapsın. Benim de yazacaklarım var, üyelere her zaman ekstra saygım var.
Ama yasak diye bizler forum siyaset alanına dönmesin diye konu açmıyoruz, forum kurallarına bakacağım, güncelleme yaptılarsa bilmiyorum.
MADDE 20- (1) Üye; forumda aşağıda yazılı alanlarda ve forum kurallarında tanımlanmayan tüm alanlarda din, dil ve ırk ayrımı ihtiva eden, siyasi (ideolojik) ve ırkçı söylemlerle toplum vicdanını zedeleyen ileti yazamaz, paylaşım yapamaz, hiçbir ticari eylemde bulunamaz: a)Avatar b)İmza c)Üye Profil kısımları d)Forum Kategorileri e)Özel Mesaj alanları (2) Hiçbir üye forum dahilinde dini, siyasi (ideolojik) ve ırk ayrımcılığına sebebiyet veren ve bu sebeple tartışma yaratacak konu açamaz, açılan konulara bu unsurları ihtiva eden ileti yazamaz ve ticari eylemde bulunamaz.
15 senedir yanlış bilmiyorum, uygulanmıyor diye forumu germeye gerek yok.
Yanılıyorsam
@Admin; cevaplar ve netleşir.
Kimseye hareket etmiyoruz. kişisel saldırı yok. küfür yok. neden iptal ettirmek istiyorsunuz. sebebi nedir? dogruları söylediğimiz içinn mi bu...