CHP ve diğer muhalefet partileri sadece güçlendirilmiş parlementer sistem vaadini vermiyor. Adamlar 100 sayfa ekonomiyi düzeltecek, ülke için faydalı olacak sayfa sayfa proje açıklıyor okudunuz mu?
Yok öyle köprü yaptık, bana oy ver zamanları. Geçti kardeşim onlar. Köprüye oy verecek adam kalmadı ülkede merak etme. Köprüyü beğen geç, ay sonu eve yağ götüremeyen adamlar çekecek ipi merak etme.
Ben sana tarafsız anketçilerin halka açıkladığı sonuçlardan ve halkın algısından bahsettim nereden benim vaatleri bilmediğimi çıkardın ki? , yooo köprü yaptık oy ver algısı geçmedi.S Eve yağ götüremeyen adamda hala AKP'ye oy atabilecek potansiyelde:
Evet Deva'nın ilk ay yapacaklarınıda okudum/izledim , haftalık toplantılarınıda izliyorum oy vermeye sıcak olduğum bir parti
CHP'nin vaatlerinide gördüm, ekonomik kurmaylarının yazılarını konusmalarınıda dinledim. Liyakata dair özellikle çok güçlü vaatler var.
Evet İYİ Partiyi Haberturkte izliyorum 38 kez liyakat + çiftçinin kredi faizlerini sıfırlamakta dahil birsürü şey söylediler. Çiftçinin esnafın faizini sıfırlayacağız diye ısrarla söylediler.
Anlamamakta ısrar ettiğiniz içind dahaaaa dahaaa anlaşılır dilde söylüyorum : "HALKA KENDİNİ ANLATAMAMAK" ,ana problemi bu muhalefetin.
Ben cümle arasında 3 tane kelimeyi cımbızlayabiliyorum, ABD'ye yüksek lisans yapan bir bilgisayar mühendisi olduğum için. Ben bu vaatleri 100 cümlenin arasında 1 tane cümlenin içinde duyabiliyorsam demekki burada bir problem var. Anketlerde benim görüşümü tescilliyor.
Vaat cımbızlamak İşte bunu milyonlarca insan yapamıyor. Onların aklında kalanlar : CHP'nin HDP ile flörtü + güçlendirilmiş parlementer sistem + bitmek bilmeyen AKP eleştirisi.
Bu seçimi kazandırmayacak .