batuhan_polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HDP bana göre de terör destekçisi bir partidir. Ama şu durumda ülkenin mevcut siyasi partisi olmuştur.
Bana kalırsa HDP kesinlikle kapanmalı. Çünkü HDP'de kalan seçmen terör seviciliğine iyice yanaşabilir.
Bana kalırsa ya AKP kendilerine çekmeli yada CHP.
Çünkü böyle giderse bu seçmenler iyice kandırılıp çok çok daha büyük bir topluluk haline gelebilir.

Dediğim gibi ne olursa olsun TC milletvekilleri ve bir şekilde ya anlaşabilmek gerekli ya da kapatıp yargılanmaları gerekli.
Eee mevcut iktidar sadece konuşuyor kapatma olmuyor, o zaman anlaşmak kalıyor.
Yeternce büyük bir topluluk zaten hocam 6 milyon civarı oy alıyor ve bu ciddi bir rakam.
Çözüm önerileri çok ama uygulayacak insan yok.

Türkiye'de hangi parti olursa olsun Terör destekcilerinin mal varlıklarına el konulması, vatandaşlıktan cıkarılması, seçme ve seçilme haklarının elinden alınması, Emeklilik haklarının iptali,Yurtdışına para transfer engelleri, Memur kadrolarda yer almamaları, sağlık hizmetlerinden faydalanmamaları gibi çok sayıda şey yapılabilir.

Zamanında Turgut Özal Pkk için çok yanlış açıklama yapmış ve cok önemsememişti geldiğimiz durum ortada.

Şimdide siyasiler durumun farkında değil sanıyoruz ki sadece pkk dağda kesinlikle yanlış.Şehirler dolu.Belki ellerinde silah yok ama en az terörist kadar propaganda yapıyorlar.