mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@GDerin; üstadım etiket için sağol @Skyling; hocama da teşekkür ederim çok doğru yerlere parmak basmış.

insanlar perfmatters'ın hız artışına yaptığı etkileri görünce bu tür konular çok sık gündeme gelmeye başladı.

daha önce de belirtmiştim. perfmatters tüm önbellek eklentileriyle uyumlu çalışır.
sadece yaptığınız optimizasyonda iki tarafta da aynı özellikleri açmamanız yeterli. bu çakışma yaratabilir.

wp rockette olmayan ama perfmattersta olan font optimizasyonu özelliği var.
bunu mutlaka kullanmak gerekiyor. çünkü gözle görülür hız artışı sağlıyor.

remove unused css bölümünü de beğeniyorum. kullanılmayan cssleri tamamen kaldırmak yerine delay edilebiliyor.
bu da tasarımsal bozulmaları minimuma indiriyor. diğer hiçbir optimizasyon eklentisinde bu yok mesela. komple kaldırıyorlar ucss kodlarını.

script manager bölümü de eşsiz bir özellik. sitenizdeki css ve js dosyalarının yükünü hafifletebiliyorsunuz.

kısacası teknik olarak çok şey sayabilirim. @Skyling; hocamın belirttiği konular da bunlara dahil.
nitekim site hız optimizasyonunda oyunu bir sonraki seviyeye taşımak için perfmatters bize fazlasıyla yardımcı oldu.

o yüzden hızlı açılan siteler için tutkusu olanlara perfmatters denemelerini önerebilirim.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam çalışma yaptığım çoğu sitede yüksek oranda bir hız artışı sağladığı için paylaşmak istedim