Öncelikle HÖST! Ülkenin ana muhalefet liderine Kemal istemedi demek ne demek? Askerlik arkadaşın mı senin saygısız.
Ülkede 20 sene önce köklü değişim oldu, %50'lere dayanan akp'nin oyu günümüzde 27-28'lere düştü. Ortada adaletli bir yarış hiçbir zaman olmadı, hiçbir zaman şeffaf bir siyaset yürütülmedi. Deden yaşındaki adam adalet için İstanbul'dan Ankara'ya yürüdü.
Önce saygı, sonra eleştir.
Seçimler sandıkta kazanılır arkadaşlar,
İstanbul, Ankara, Adana gibi kale görünen yerler el değiştirdi. Çok değil 1 seçim öncesi.
Partiler bir şeyi iyi yapar, kötü yapar, liderler değişir, eleştirilir ama her şeyden önce saygı gelir.
Burada hiçbir parti liderine Ali, Veli diye seslenilmesi doğru değil. Öyle instagram'a iki duble rakı fotoğrafı atmakla, koluna Atatürk dövmesi yaptırmakla olmuyor o işler.
Beğenmediğiniz parti liderlerinin 1 haftalık programına ayak uydurun, 1 ay evde yatarsınız yoruldum diye.
Kaldı ki 2023'ten önce ben seçimlerin yapılacağını, akp-mhp ortaklığının da kazanamayacağını söylüyorum, çok değil en kötü 6 aya görmüş oluruz.
Dostum ben sana eleştirme demiyorum. Eleştirinin de saygı çerçevesinde yapılması gerektiğini söylüyorum. Nasıl okuyorsun?
Hocam beni sen yanlış anladın şahsen akp ve chp kazanması arasında bir fark göremiyorum ikisininde beni temsil ettiğini düşünüyorum.İkisine de oy vermeyeceğim.
Bize Atatürkçü iktidar lazım, bize Atatürk yolundan gidecek siyasiler lazım bu ne akpde ne de chpde var.