[QUOTE=CND;1082229976]Seçimler sandıkta kazanılır arkadaşlar,
İstanbul, Ankara, Adana gibi kale görünen yerler el değiştirdi. Çok değil 1 seçim öncesi.
Partiler bir şeyi iyi yapar, kötü yapar, liderler değişir, eleştirilir ama her şeyden önce saygı gelir.
Burada hiçbir parti liderine Ali, Veli diye seslenilmesi doğru değil. Öyle instagram'a iki duble rakı fotoğrafı atmakla, koluna Atatürk dövmesi yaptırmakla olmuyor o işler.
Beğenmediğiniz parti liderlerinin 1 haftalık programına ayak uydurun, 1 ay evde yatarsınız yoruldum diye.
Kaldı ki 2023'ten önce ben seçimlerin yapılacağını, akp-mhp ortaklığının da kazanamayacağını söylüyorum, çok değil en kötü 6 aya görmüş oluruz.
Kemal'e "Kemal" demek ve Tayyip'e "Tayyip" demek hakaret değildir birini yüceltmek ile saygı göstermek arasında fark vardır kaldı ki Batı ülkelerinin halkları ile kıyaslarsan kullandığım dili övdüm bile denebilir.
Ayrıca baskın seçim yok unutun ve 2023'e kadar peş peşe Cem Özdemir olayı ve Selahattin Demirtaş olayı gibi bir sürü olayla çok daha fazla oy kaybedecekler, çünkü hepsi çorbasında, hepsi çıkarında adamlarlar danışıklı dövüşüyor halk da seçim yaptığını sanıyor.