Öncelikle HÖST! Ülkenin ana muhalefet liderine Kemal istemedi demek ne demek? Askerlik arkadaşın mı senin saygısız.
Ülkede 20 sene önce köklü değişim oldu, %50'lere dayanan akp'nin oyu günümüzde 27-28'lere düştü. Ortada adaletli bir yarış hiçbir zaman olmadı, hiçbir zaman şeffaf bir siyaset yürütülmedi. Deden yaşındaki adam adalet için İstanbul'dan Ankara'ya yürüdü.
Önce saygı, sonra eleştir.
Hocam o konuları bilemem lakin şu an ki Cumhuriyet Halk Partisinin Atatürkçülükle bir alakası olmadığına emin olabilirsiniz.
Bende iktidarın gitmesini isteyen bir Atatürkçü bireyim, yalnız çözüm Chp değil.Chp'nin adı var sadece onun dışında Atatürkçü filan değil.
Bizzat Chp'nin kalesinde yaşayan biri olarak diyorum bunu.Kılıçdaroğlu ile Chp çizgisinden tamamen sapmıştır.
Akp'den nefret eden adam bile Chp'nin bu Hdp adımları sayesinde gider Akp'ye oy atar.Bu Hdp açıklamalarını yapmasaydı emin ol ki Chp seçimi kazanabilecek durumdaydı./ mevcut durumlar dolayısıyla.Ekonomi, işsizlik vs durumdan kastım bu.
Türkiye'de insanların büyük bölümü Milliyetçi-Atatürkçü seçmendir.Sen gidip bu kesimden oy istemiyoırsunda Pkk sloganları atan apoya özgürlük diyen kesimden oy istersen orada bir yanlış var demektir.Bunu yapmadığı için Chp kazanabileceği seçimi kaybedeceğini düşünüyorum.
Seçmen sosyal medyadan ibaret değil.Milyonlarca yaşlı insan var bu ülkede veya orta yaşlı.