BİTTİ BİTTİ

*Kur patladı
*Girdi maliyetleri arttı
*Enflasyon döngüye girdi
*FED açıklamalarını biliyorsunuz

Türkiyenin kurtuluşu var diyen yalan söyler ! tek çözüm seçim adalet ve yeni politika ile birazda olsa insanlar nefes alır

%50 maaş artışı yaptı tüm türkiye (enflasyon dediler vs ) -> ürünlere %100 üzerinde zam gelmeyen ürün yok DİREK FAKİRLEŞTİK

bu sefer talepte azalma oldu dahada sıkılaştı

özet budur. BU hükümet olduğu sürecede iyileşme olmaz hayal olur adam asgari ücrete zam yapıyor komik komik sonra firma ürüne zam yapacak DÖN BAŞA

*************************LÜTFEN OKUYUN ***********************

*ENFLASYON DÜŞSE (BUDA ARTIŞ HIZI DÜŞÜYOR DEMEK) %20 ENFLASYON VAR 100 TLLİK MAL OLDU 120 TL ==== HABER GELDİ ENFLASYON DÜŞTU %15 DEDİLER BU SEFER 120*1,15 ÇARPILIR = ATIYORUM 135 OLUR YANİ YİNE ARTMIŞ OLUYOR DÜŞEN HIZDIR.

ASIL BOMBA SON 3 AYDIR FECİ ZAMLAR İLE ASGARİ ÜCRET ERİMESİNİ GEÇTİM GEÇEN YILDAN KÖTÜ DURUMA GELDİ DAHA 9 AYIMIZ VAR

*************************ASIL SORUN ŞU EN BÜYÜK BELALARI BU İŞTE ***********************

*Kur ve enerji çok SIKIŞTIRIYOR

* şimdi hep %20 den sonra 3-5 enflasyon olsun (yani enflasyon düşsün buralara) - düşene kadar sürekli enflasyon oluyor yani yukarıda izah ettim %15 düştü demek tekrar artıyor aslında hemde eklenerek
*4250 maaş verdin bu enflasyona girdabına girdin düşürene kadar artacak ha işte burası kopuştur geçmiş olsun (geçen ylın son aylarında pahalılığı sene başından başladık)